Portretten van wieg tot graf. Om mijlpalen te vieren. Dierbaren te herdenken. Kwetsuren te helen. Een jubilaris te eren. 3D, tastbaar, handgevormd met liefde en plezier.

uit 2004 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Joris

2023

Joris,  geslaagd! Studie succesvol afgerond. Klaar voor een heerlijke wereldreis. Een mooie levensfase om vast te leggen.

Anne

2023

Anne,  klaar met 2! studies. Eerst op reis en dan op naar haar nieuwe baan. Mooi om zulke mijlpalen met een portret te vereeuwigen.

Tonna

2023

Tonna, een grande dame op zekere leeftijd die nog zo heerlijk van het leven kan genieten!

Warrington Baden Powell

2012

In opdracht gemaakt, postuum bronzen buste van Warrington Baden Powell. Het portret heeft een permanente plek gekregen naast de White House in Gilwell Park East Londen. De feestelijke onthulling was 10 juni 2012. Zie artuk.org voor meer info en oa. deze foto's.

Qassinngorpa I - Sami

2010

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Sami - Europa        

Qassinngorpa II - Mentawai

2010

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Mentawai - Azie 

Qassinngorpa III - Moeder Aarde

2010

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van Moeder Aarde 

Qassinngorpa IV - Inuit

2009

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Inuit - Noord Amerika

Qassinngorpa V - Kayapo

2009

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Kayapo - Zuid Amerika

Qassinngorpa VI - Khoisan

2009

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Khoisan - Afrika

Qassinngorpa VII - Aboriginal

2008

Qassinngorpa, Hoe laat is het? In het Inuktitut (taal van de Inuit). Een installatie van zeven portretten van natuurvolken van de verschillende continenten. Portret van een Aboriginal - Australie  

Regenboogkind - oost

2019

Dat alle kinderen wereldwijd in contact mogen blijven met hun eigen wijsheid. En dat ze daar ook weer op durven te vertrouwen.

Regenboogkind - noord

2019

Dat alle kinderen wereldwijd in contact mogen blijven met hun eigen wijsheid. En dat ze daar ook weer op durven te vertrouwen.

Regenboogkind - zuid

2014

Dat alle kinderen werelwijd in contact mogen blijven met hun eigen wijsheid. En dat ze daar ook weer op durven te vertrouwen.

Regenboogkind - west

2019

Dat alle kinderen wereldwijd in contact mogen blijven met hun eigen Wijsheid. En dat ze daar ook weer op durven te vertrouwen.

Innerlijk kind - Melita

2019

  In ons allen zit ook nog een jongere versie van ons, ons innerlijk kind. Hoogst waarschijnlijk met enige blauwe plekken, door gemissen en kleine of zelfs grote trauma's. Kwetsuren die in het dagelijks leven soms weer getriggerd kunnen worden. Als zichtbare en tastbare reminder dat jij nu zelf de liefdevolle ouder kunt zijn maak ik innerlijk kind portretten van keramiek. Jeugdfoto´s vormen de basis. Ook in opdracht.  

Innerlijk kind - Mir

2019

Diep van binnen zit ze er nog, de kleine jij, ons innerlijk kind. Hoogst waarschijnlijk met enige blauwe plekken, door gemissen en kleine of zelfs grote trauma's. Kwetsuren die in het dagelijks leven soms weer getriggerd kunnen worden. Als zichtbare en tastbare reminder dat jij nu zelf de liefdevolle ouder kunt zijn maak ik innerlijk kind portretten van keramiek. Jeugdfoto´s vormen de basis. Ook in opdracht.

Innerlijk kind - Brigit

2019

In ons allen zit ook nog een jongere versie van ons, ons innerlijk kind. Hoogst waarschijnlijk met enige blauwe plekken, door gemissen en kleine of zelfs grote trauma's. Kwetsuren die in het dagelijks leven soms weer getriggerd kunnen worden. Als zichtbare en tastbare reminder dat jij nu zelf de liefdevolle ouder kunt zijn maak ik innerlijk kind portretten van keramiek. Jeugdfoto´s vormen de basis. Ook in opdracht. Omring haar met veel liefde en laat haar heerlijk buiten spelen...

Kleurrijke karakters - Willem Alexander en Maxima

2016

Kleurrijke karakters - Henny

2015

Kleurrijke karakters - Toon

2015

Henny

2014

Naar Model

Marieke

2011

Naar model

Glimlach uit Lhasa

2004

"De glimlach is het woord der wereldtaal, dat door een ieder wordt verstaan." Quote van Adriaen Brouwer- Vlaams kunstschilder (1605-1638)    

Glimlach uit Kununurra

2004

Glimlach uit Bursa

2006

Zo ontzettend leuk dat de postbode zijn vriend uit Turkije hierin herkende. Helemaal blij dat hij hem nu regelmatig tegenkwam :-)